Publicat de: rzphotography | 21/03/2009

Passepartout

Ne-am mutat pe www.aden-albums.com

Am creat un nou site www.aden-albums.com , momentan are acelasi continut ca acesta dar este mai user friendly , mai aerisit iar fotografii isi pot crea un cont pt a accesa paginile dedicate lor. Sper sa va placa.

In cazul in care gasiti bug-uri va rog sa ma contactati. Multumesc.

Albume de nunta digitale Aden

Albume de nunta digitale Aden

Passepartout


Suntem bucurosi sa va anuntam lansarea unui nou produs pt fotografi, un produs care este peste tot pe piata in atelierele de inramare, dar la un pret destul de mare.
Cerinta tot mai mare pe piata de fotografii de calitate a adus de asemenea o cerinta tot mai mare de prezentare a acestor fotografii cu ajutorul unor suporturi de calitate, cum ar fi albumele, dar in aceasta era digitala cand un client primeste sute sau chiar mii de fotografii in format digital, acele fotografii care pur si simplu iti taie rasuflarea , sau cele care sunt incarcate de emotie si transmit ceva unic pt clienti isi pierd din stralucire cand sunt vazute pe calculator. Vizionarea pe calculator a sute sau mii de fotografii necesita un timp destul de lung, sa zicem ca la 1000 de fotografii, la un timp de vizionare per fotografie de 3 secunde timpul alocat vizionarii lor este de 50 de minute fara pauza, astfel creierul uman fiind bombardat cu atata informatie nu mai are timp sa analizeze detaliile, emotiile si frumusetea fotografiilor.
Din aceasta cauza exista aceasta necesitate de a prezenta fotografiile intr-un mod stilat si elegant astfel incat clientii sa vada adevarata lor valoare si sa se poata bucura de frumusetea fotografiilor lor zi de zi. Clientii primind aceste fotografii le vor etala prin casa, astfel fotografiile voastre vor fi vizionate de mai multe persoane (galerie foto cu lucrarile voastre la fiecare client acasa). Cu ajutorul acestor fotografii veti fii apreciat mai mult, clientii vor fi incantati, deci este o relatie castig-castig intre dumneavoastra si client.
Passepartou-urile sunt realizate din carton special pt passepartou-uri, cu miez alb sau negru si puteti alege dintr-o multitudine de culori. Bineinteles taietura interioara este la 45 de grade facuta cu un dispozitiv special.

Culori:

culori passepartout

culori passepartout

Passepartout

mostrar culori

Puteti comanda dimensiuni standard pt fotografii 20/30 si 30/45, dar si pt. alte dimensiuni.
Un passepartout include passepartou-ul propriu zis montat pe un carton de aceleasi dimensiuni (spatele) cu una din laturi nelipita pt a putea introduce fotografia usor, aceasta latura se poate inchide prin detasarea protectiei de pe banda dublu adeziva care este montata intre cele doua cartoane.
Date tehnice: pt fotografii 20/30 dimensiunea exterioara (marimea passepartou-ului) este de 27×36 , marginea de 4 cm, pachet de 10 passepartou-uri = 50 roni, 5 roni/buc
pt fotografii 30×45 dimensiunea exterioara este de 56×39, marginea fiind de 6 cm, pachet de 5 passepartou-uri = 50 roni, 10 roni/buc.

passepartout

passepartout fotografie 30x45

passepartout fotografie 20x30

passepartout fotografie 20x30

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: