Contact

Ne-am mutat pe www.aden-albums.com

Am creat un nou site www.aden-albums.com , momentan are acelasi continut ca acesta dar este mai user friendly , mai aerisit iar fotografii isi pot crea un cont pt a accesa paginile dedicate lor. Sper sa va placa.

In cazul in care gasiti bug-uri va rog sa ma contactati. Multumesc.

Albume de nunta digitale Aden

Albume de nunta digitale Aden

Aden-Albums albume digitale

Suntem situati in Brasov, iar scopul nostru este de a crea albume de calitate superioara pt clientii vostrii, albumul fiind probabil cea mai importanta carte de vizita a fotografilor.

Tehnologia cu ajutorul careia realizam albumele este importata din Italia fiind una din cele mai moderne tehnologii de fabricare a albumelor digitale la ora actuala. Asigura eliminarea apei din pagini astfel incat acestea nu se curbeaza si asigura o aliniere si caserare (lipire) perfecta a fotografiilor in album. Materialele din care sunt realizate albumele sunt importate tot din Italia, fiind de cea mai buna calitate. Italia este cunoscuta ca fiind liderul de piata in crearea de albume digitale, avand o experienta foarte mare in acest domeniu.

Fotografiile se printeaza doar pe hartie foto de cea mai buna calitate, Kodak Endura silk (mat) si lustre (metalic), pe Noritsu Qs 32 series, printerul fiind calibrat in fiecare zi pt fiecare tip de hartie in parte.

Daca sunteti fotograf sau agentie de publicitate ne puteti contacta pe e-mail:

adenoffice@gmail.com

tel: 0722345625,

Brasov, jud Brasov.

Serviciile noastre se adreseaza fotografilor, datorita cunostintelor avansate de photoshop si/sau alte software-uri necesare realizarii designului interior al albumului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: